căutare personalizată

marți, 27 martie 2012

5 motive sa sustii Ora Pamantului



Ca in fiecare an, echipa noastra sustine Ora Pamantului, o campanie initiata de WWF. De aceasta data, va avea loc pe 31 martie intre orele 20.30-21.30. Va amintim ca scopul acestei initiative globale este sa tragem un semnal de alarma la adresa efectelor negative ale dezvoltarii iresponsabile Wink
Cu aceasta ocazie, vrem sa convingem cat mai multi romani sa stinga lumina de Ora Pamantului. Insa nu prin mesaje goale si indemnuri standard! Ci incercand sa le dam un raspuns la intrebarea: de ce sa sustii Ora Pamantului?
Iata 5 motive pentru care merita sa va alaturati acestui demers:
1. Traiti un moment unic care va da sansa sa demonstrati ca sunteti uniti, activi si ca va pasa de mediul inconjurator! Indiferent in ce colt al lumii va aflati.
2. Veti putea lua parte la evenimente speciale organizate in orasele voastre! Informati-va despre ele si planificati-va o seara petrecuta in voie buna alaturi de prietenii vostri!
3. Acceptati provocarea de a schimba ceva la modul in care traim! De la consumul excesiv de resurse naturale la mici gesturi care imbunatatesc calitatea mediului: reciclare, curatenie in jurul blocului etc.
4. Cu pasi mici se intampla lucruri mari! Ora Pamantului este un mesaj prin care puneti presiune asupra factorilor care au efect negativ asupra naturii!
5. Marcati cel mai puternic si rapid efect mondial: impreuna consumam mai putina energie electrica! Alaturi de ceilalti locuitori ai planetei, companii si institutii vom economisi sute de mii de kilowati Smile

Tu de ce sustii Ora Pamantului?

Poti fi chiar tu un ambasador Earth Hour! Alege motivele de mai sus care se potrivesc principiilor tale si scrie pe blog despre ele! Sau pur si simplu transmite-le prietenilor pe prin aplicatia noastra de pe Facebook Laughing
Iar daca ai si alte motive pentru care sustii aceasta initiativa, spune-le la comentarii. Noi le vom promova pana la finalul saptamanii.
In concluzie: share, share, share motivele noastre! Numai asa vom reusi sa convingem cat mai multi romani sa respecte Ora Pamantului :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu