căutare personalizată

luni, 22 februarie 2010

Naşul mahmurelii e frate cu tequila !!!!

Iată o ştire care pînă şi pe Băsescu îl va convinge că Dumnezeu există şi că nu doarme : mahmureala şi-a găsit, în sfîrşit, naşul! Cetăţeni ai Romaniei, s-au dus problemele! Naşul mahmurelii există şi este – cine ar fi crezut? – un extract de cactus. Adică, surpriză! E rudă cu tequila!!

Această descoperire senzaţională, care bate la fund de departe toate scenariile de telenovele, a fost realizată in sudul Statelor Unite de un grup de cercetatori cu suflet mare, preocupaţi de adevaratele probleme cu care se confruntă oamenii muncii de la graniţa cu Mexicul.

Dacă aţi trecut vreodată prin chinurile mahmurelii, dacă v-aţi petrecut vreodată dimineaţa de după omorîndu-vă papilele gustative cu cafele tari şi amare ca fierea vărsată mai devreme, sau cu sucuri de lamîie sfredelitoare şi cu pumni de algocalmine si ibuprofene, ori tîrîndu-vă spre cea mai apropiată cîrciumă unde să puteţi rade o bere şi-o ciorbă de burtă, veţi înţelege cu siguranţă valoarea inestimabilă a acestei descoperiri. Cu adevărat epocală, prietenii ştiu de ce!

Produsul a fost lansat în State şi se comercializează sub formă de capsule. Modul de administrare este o capsulă înainte de a merge la cîrciumă, la vreun bairam, sau, în cazul locuitorilor din Suceava şi Vaslui, pur şi simplu la serviciu. Producătorii garantează că respectiva capsulă va reduce “semnificativ” efectele mahmurelii. Pilula acţionează cel mai eficient asupra a trei dintre senzaţiile oferite de mahmureală, pe care, spun specialiştii, le combate remarcabil, şi anume : asupra ameţelii, a senzaţiei de “gură uscată” şi a lipsei de apetit.

Chiar şi binecunoscuta durere de cap e mult îndulcită de pastila minune, nefiind însă, din păcate, anihilată complet. De fapt, anumite rămăşiţe ale sale continuă să facă fiţe, în special la mişcări bruşte ale capului. Oricum, e mult mai suportabilă decît atunci cînd eşti ameţit şi ai limba şi cerul gurii ca desertul Sahara. Iar în aceste condiţii, sensibil mai rezonabile, altfel îşi vor face efectul ciorba de burtă, zeama de varză şi celelalte metode clasice, care nu vor mai trebui să o ia de la zero cu programul de refacere.

In final, cîteva veşti proaste:
Prima veste proastă este pentru cetaţenii din Vaslui. Pilula îşi cam pierde din eficacitate dacă e luată zilnic, fiind concepută mai degrabă pentru cei care o fac lată în week-end. Sau în orice caz, nu chiar în fiecare zi.

A doua veste proastă este pentru dl Traian B, din Bucureşti. Eficacitatea pilulei a fost testată doar pe persoane tinere (s-a folosit un grup de voluntari cu vîrste între 21 şi 35 de ani). De aceea, producătorul nu prea poate garanta ce se întîmplă cu organismele trecute de primele două-trei tinereţi, în contact cu respectivul extract de cactus.

Iar la final, o veste proastă pentru tot românul: capsula cu pricina nu a fost avizată de Ministerul Sănătăţii din patria noastră, deci nu poate fi găsită în farmaciile de pe lîngă casa omului.
(dailycotcodac.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu