căutare personalizată

vineri, 26 februarie 2010

Un bărbat trebuie să meargă unde trebuie să meargă !!!!

Puţini bărbaţi iubesc cu adevărat băutura şi sunt în stare să îşi pună întreaga viaţă în slujba ei. Aceştia sunt numiţi îndeobşte beţivani şi societatea îi ostracizează, arătându-i cu degetul ori de câte ori are nevoie de un exemplu negativ, pentru că beţivanii sunt mereu la îndemână şi incapabili să se apere. Beţivanii mai sunt numiţi şi “pleava societăţii”, iar atunci când un sărman beţiv zace întins pe trotuar, lumea, în loc să-l ajute să se ridice şi să-i îndrume paşii spre casă, se strânge în jurul lui şi îi aruncă ocări, iar mamele îl folosesc imediat în scopuri educative: “Dacă nu înveţi bine, mamă, o să ajungi ca ăsta”. Acest exemplu este dat de regulă copiilor de până la 15 ani, după această vârstă folosindu-se mai mult “o să ajungi ca tac-tu”.

Ceilalţi bărbaţi, marea lor majoritate adică, iubesc nu atât băutura, cât atmosfera plăcută şi relaxată de la cârciumă. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla la cârciumă este o bătaie generală şi câteva capete sparte, însă orice bărbat preferă de o mie de ori ca vecinul de masă să-l lovească în cap cu halba decât să-i spună: “Ştiam eu că dacă te las să bei o bere n-o să te mai opreşti, fiindcă aşa eşti tu, până nu-ţi torni şi-n cap nu te simţi bine!”. De asemenea, nu trebuie neglijat nici faptul că a doua zi te poţi întoarce fără teamă la cârciuma respectivă pentru că nimeni nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat aseară, spre deosebire de mersul acasă, unde nimic din ce ai făcut nu va fi uitat vreodată.

Din motive nedesluşite, femeile îşi imaginează că la cârciumă se petrec tot soiul de lucruri extraordinare. Cel mai adesea, femeile sunt convinse că la cârciumă au loc orgii groaznice cu valuri de băutură şi femei superbe, vinuri franţuzeşti băute din condurii damelor, chelneriţe goale, posibil şi piscină umplută cu şampanie. Li se pare de necrezut ca bărbaţii lor să bea bere ieftină şi să discute aceleaşi lucruri pe care le discută de zece ani cu aceiaşi prieteni, cum pretind când se întorc spăşiţi acasă la două dimineaţa. Şi e normal să creadă că la cârciumă au loc orgii fabuloase, pentru că altfel, oricine ştie asta, nu există nici un motiv ca bărbaţii să o şteargă de acasă.
(www.dailycotcodac.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu