căutare personalizată

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Ghidul cadourilor – ce ducem în vizită? (I)

Unul dintre momentele cele mai derutante în viaţa unui om e acela în care trebuie să cumpere un cadou înainte să se ducă în vizită. Numărul celor care-şi fac harakiri într-o astfel de împrejurare nu e depăşit decât de cel al bărbaţilor care-şi pun capăt zilelor puţin înainte de ziua fiinţei iubite. Ca urmare, am încercat să vă oferim un scurt ghid pentru astfel de situaţii, ca să nu mai duceţi o cutie de trabucuri când mergeţi în vizită la o familie mormonă sau un superb album de artă la ziua lui Ray Charles.
Dacă mergeţi în vizită la o femeie, luaţi ceva fie frumos, fie parfumat (bine, nu că ar exista ceva parfumat care să nu fie şi foaaaaarte frumos). Dacă sunteţi ceva mai aspectuos decât Brad Pitt, luaţi doar o cămaşă mai veche, căreia i-au căzut nasturii de la piept. Dacă sunteţi şi dumneavoastră tot femeie, puteţi să-i aduceţi orice prostie dacă ştiţi cine a mai rămas gravidă în ultima vreme – iar cel mai frumos dar ar fi să ştiţi şi cu cine.

O vizită la un bărbat ar trebui să fie ceva şi mai simplu: dacă sunteţi tot bărbat sau femeie ceva mai puţin aspectuoasă decât Adriana Lima, luaţi bere. Însă câtă bere? Aici apare o variabilă: are nevasta sau prietena prin preajmă? Dacă da, maximum 5 beri. De ce 5? Simplu – după inevitabilul “Tu bei singur 3 beri, mami? Ştii că nu-mi place când te îmbeţi”, interveniţi dumneavoastră: “Nu, bărbatu-tău bea numai 2, eu beau 3, ca să-mi înec amarul că nu-s însurat”.

Dar, chiar vă vor ajunge doar 5 beri la 2 oameni? Evident că nu; de aceea, este recomandat să veniţi în vizită şi cu beri de rezervă ascunse prin metode specifice contrabandiştilor: de pildă, în carâmbii cizmelor, într-o geantă cu fund dublu sau în pălărie. Esenţial este ca atunci când scoateţi una din berile de rezervă, să băgaţi în aceeaşi ascunzătoare alta pe care aţi golit-o, pentru ca doamna să nu vadă niciodată mai mult de 5 beri în total. Nu numai că această metodă este simplă, dar dacă vizita este prilejuită de vizionarea unui meci al Naţionalei vă va oferi şi ceva interesant de făcut, ca să nu adormiţi.

Pe de altă parte, dacă bărbatul e singur acasă, e bine să luaţi şi mai puţine beri, maximum 4. Nu de alta, dar, neavând cine să vă oprească din băut, o să încheiaţi seara la Urgenţe, în comă alcoolică, şi zău că ar fi păcat să nu ajungeţi înapoi acasă dacă tot ziceaţi că nu vă aşteaptă nimeni.

- va urma -
www.dailycotcodac.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu