căutare personalizată

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Atenţie, moldoveni, berea poate ucide!

Ca să nu ne mai acuzaţi că inventăm ştiri cu moldoveni (deşi, logic, dacă aveam atâta imaginaţie, ce vedeţi pe coloana din dreapta, sub „Echipă”, ar fi fost lista ultimilor câştigători Nobel), vă supunem atenţiei două cazuri petrecute în acest week-end în judeţul Iaşi.

În primul caz îl avem pe George P., de 18 ani, ieşit să ia puţin aer în curte. Nu o să ghiciţi niciodată ce avea în mână, aşa că vă spunem noi – o cutie de bere (v-am zis că n-o să ghiciţi; ştiam că o să răspundeţi „o sticlă de jân” sau „un par”). Cutie pe care a sprijinit-o la un moment dat de un panou electric şi s-a mai trezit abia pe patul de spital, întărind încă o dată ceea ce Eftimie repetă de ani buni la Ceasul rău, şi anume că băutura nu trebuie lăsată din mână, că nu se ştie ce se poate întâmpla.

Al doilea ieşean, de 33 de ani, a încercat să repare panoul electric din gospodărie. Inutil să mai spunem ce făcea ieşeanul nostru în clipa în care s-au ars siguranţele, cărei activităţi dragi moldovenilor se dedicase. Inutil, de asemenea, să vă spunem şi ce ţinea în mână şi unde a sprijinit el cutia de bere cât timp a meşterit la panou, la ce spital a ajuns şi cu cine s-a nimerit a fi coleg de salon.

Din toate aceste întâmplări, noi am desprins o singură concluzie: faceţi, bre, cutiile de bere din lemn, să poată şi moldovenii să-şi repare siguranţele electrice!
www.dailycotcodac.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu