căutare personalizată

vineri, 15 octombrie 2010

Băieţi, ne băgăm la o poşetă?

...mi-a venit o idee: ar fi bine să se inventeze nişte poşete pentru bărbaţi. Poşete, nu rucsace, borsete sau alte prostii. Nu gentuţe de-alea de hipstări. Poşete.

Aţi văzut cum e când se aşează un bărbat la masă (pe terasă, Pircă, nu la masa de scris)? Trebuie mai întâi să-şi scoată telefoanele din buzunar, apoi portofelul, care e burduşit cu tot felul de prostii (mai puţin bani), cheile de la maşină, plus alte câteva nimicuri, gen pachet de şerveţele pentru şters muci, fise de parcare, bonuri de masă (da, Pircă, şi legitimaţia de la Biblioteca Academiei).

Odată inventată poşeta pentru bărbaţi am putea băga toate astea, şi multe altele, în ea. Acolo ar putea încăpea şi briceagul, cheia mică franceză, revista porno (format mic), ceva cărţi de la Adevărul (dacă ai treabă la budă, să ai ceva de citit să nu te plictiseşti), biletele la pariuri, cheile de la maşină, o ganteră mică, de birou, pentru băieţii mai sportivi, un spray şi o pereche de bascheţi pentru că nu se ştie niciodată când o întâlnire cu băieţii poate degenera într-un meci de fotbal. Ăla cu poşeta mai mare aduce mingea şi pompa.

Dar, cel mai fain e altceva, poşeta poate fi folosita ca scuză pentru neveste sau prietene: “Dragă, eram la băut cu băieţii, n-am auzit telefonul că era în poşetă”.
www.dailycotcodac.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu