căutare personalizată

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Vreau duşmani pe Facebook

Ca orice om normal cu serviciu, nevastă şi copil mic, o frec aiurea în fiecare zi pe Facebook. Tot în fiecare zi primesc apropouri de genul „Nu vrei să fii preten cu cutare că aveţi 26 de prieteni în comun” sau „Nu vrei să devii fan al spălatului pe dinţi / mâncat cu furculiţa / farmville / campania cu România va avea 3 miliarde de fani pe facebook până în 2012?”.

Mi se par că ăstea îmi limitează opţiunile de interacţiune socială. Facebook pare o lume compusă de hippioţi în care toată lumea cântă, se împrieteneşte şi dansează plantând verze pe câmpuri virtuale. Ştim cu toţii că nu e aşa. De aceea aş dori ca facebookul să introducă opţiunea de duşman.
Pe lângă prieteni să îţi apară şi sugestii de duşmani, spre exemplu: „Fii duşmanul lui Petrică, alţi 25 de prieteni de-ai tăi îl duşmănesc!”. Sau: „Alătură-te grupului celor care doresc m…e rapid! Suntem 65.000 de fani, vrem să ajungem la 100.000 până la finalul anului. George Copos s-a alăturat deja”.

În plus aş mai dori să am şi opţiunea de „dislike” sau „de rahat”. Să poţi pune la fiecare status „Ionuţ Megelea şi alţi 17 prieteni şi duşmani au impresia că e de căcat ce ai scris tu acolo”. Ar mai trebui inventat un joc de tip BlocVille în care să poţi să te faci vecin cu ceilalţi useri şi să le poţi bate în ţeavă, inunda apartamentul, suna la uşă să le spui să dea muzica mai încet şi bate pe locul de parcare din faţa blocului.

Vreau versiunea pentru România, băă!
www.dailycotcodac.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu