căutare personalizată

vineri, 30 aprilie 2010

Specii pe cale de apariţie !!!!


Marian (primul din stânga) este un exemplar reprezentativ al noii specii pe cale de apariţie – struţo/urbanul/clubberul/wannabe/trendy(…) – (nu a primit încă un nume oficial).
Este student în anul I la Drept. Anul trecut a fost anul I la Management dar nu prea i-a plăcut şi s-a lăsat. Îi place să facă clubbing şi să se plimbe cu prietenii lui Şacalu şi Şarpe (el e Bizonu în gaşcă) prin Mall, pe bulevard şi în Sinaia.
Idolul lui e Arsenie (ex-O-zone), cu chipul căruia şi-a tapetat dormitorul şi pe care îl divinizează pentru că a plecat dintr-o comună limitrofă judetului Chisinău şi mai ahiii, pardon, mai aheeee, scuzaţi, mai ahoooo, mă iertaţi, mai ahuhhuuu, DAMN(!), mai apoi a ajuns să fie cunoscut în toată lumea pentru calităţile sale desăvarşite de solist pop.
De cand a apărut pentru 0,3 secunde într-o reclamă la Cosmote, Marian s-a schimbat foarte mult. Când merge pe stradă zambeste tuturor celor din jur, nu mai scuipă pe stradă şi în general se fereşte să să expuna în situaţii compromiţătoare pentru că are impresia că toata lumea îl va recunoaşte din reclama aia.

Vă rog să mai priviţi încă o dată poza! Nu, nu este din cauza proastei focalizări, chiar aşa le stă părul! Este uimitor şi în acelaşi timp demn de toată admiraţia cum reusesc să şi-l aranjeze atat de natural, ca şi cum abia şi-ar fi ridicat capul de pe pernă. Asta e artă!

Am reuşit să-l fotografiez pe Marian pe ascuns (îmi cer scuze pentru calitatea imaginii), pentru că dacă m-ar fi observat că fac un paparazzo cu el sigur ar fi venit şi mi-ar fi cerut un pix şi hartie să-mi dea un autograf
www.dailycotcodac.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu