căutare personalizată

joi, 4 martie 2010

De ce iubim femeile noi, heterosexualii (I)

Am ţinut să precizăm încă din titlu că în acest text ne vom referi strict la bărbaţii heterosexuali pentru că între aceştia şi bărbaţii gay există diferenţe semnificative în ce priveşte raporturile cu femeile. O diferenţă ar fi aceea că, spre deosebire de gay, bărbaţii heterosexuali fac sex cu femeile, dar nu aceasta este cea mai importantă diferenţă, ci aceea că pe ei nu îi apucă subit dragostea, sigur vor ei ceva. Să vedem ce.

Adevăratul motiv pentru care bărbaţii iubesc femeile este acela că, lăsaţi de capul lor, le este practic imposibil să-şi cumpere haine şi să se îmbrace singuri. Uitaţi-vă numai la gay cum se îmbracă: ei bine, dacă n-am iubi femeile şi nu am primi o mână de ajutor de la ele, cu siguranţă toţi am purta tricouri roz şi pantaloni vernil chiar şi la concertele Metallica (de altfel şi cei de la Metallica probabil ar purta ceva fuchsia cu sclipici).

Un bărbat obişnuit este lipsit chiar şi de cele mai vagi cunoştinţe despre cum se combină culorile hainelor. Practic, natura ne-a lăsat complet neajutoraţi în faţa imaginaţiei designerilor de haine. Asortarea unei cămăşi cu costumul, de pildă, este o operaţiune foarte complicată – se pare că nici măcar Rembrandt sau Monet nu reuşeau să arate decent fără ajutorul nevestelor. Gândiţi-vă numai la ce haine v-aţi cumpărat în perioadele când nu aveaţi o prietenă: sunteţi mândri de ele sau le-aţi ascuns într-un sac în lada de sub canapea, pentru ca monstruozităţile să nu mai vadă niciodată lumina zilei?

O altă problemă este călcatul. Ridicaţi mâna dreaptă ăia care aţi reuşit să vă călcaţi singuri o cămaşă. A, nu puteţi, normal, fiindcă au trebuit să v-o amputeze în urma arsurilor de gradul trei pe care le-aţi suferit. De altfel, se pare că singurul motiv pentru care bărbaţii au purtat vreme de sute de ani armuri este acela că aşa puteau evita scandalul cu “eu îţi spăl, îţi calc şi tu…”.

(continuarea mâine, acum trebuie să mai stăm şi cu prietenele noastre, nu toată ziua la calculator)
(www.dailycotcodac.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu