căutare personalizată

duminică, 7 martie 2010

Rugăminte pentru oamenii de știință !!!!

Nu-mi vine să cred că am ajuns să spun asta, dar rog oamenii de știință să nu mai caute, cel puțin pentru o perioadă, viață pe alte planete. Nu de alta dar au mari șanse să găsească și, în acest caz, ce fac sărmanii popi?
Am auzit azi un popă care se plângea de faptul că sunt din ce în ce mai puțini credincioși și e din ce în ce mai greu să fii om al bisericii în zilele astea. Nu am fost atent dacă sunt mai puțini credincioși în religia lui sau în general, dar faptul că sunt din ce în ce mai puțini e foarte grav. Au și popii ăștia rate la merțane, au rate la case, au copii cărora trebuie să le asigure o casă, o mașină, ceva conturi în bancă. Nu rămân pe drumuri dacă nu mai cotizează credincioșii?
Așa că, din suflet rog oamenii de știință să se liniștească un pic. Și așa lumea se deșteaptă pe zi ce trece, măcar cât mai sunt cățiva proști care pun botul la vrăjeala cu zeitățile și cotizează să o lase mai moale cu găsitul vieții pe alte planete.

De ce să nu facă și ei un pustiu de bine și să meargă un pic pe burtă măcar până trece criza să mănânce și popii o pâine? Nu vedeți că mai au un pic și cer drepturi de televizare la înmormântările VIP-urilor? Cum moare careva celebru, hop și televiziunile acolo. Cer păreri de la rude, de la cunoscuți, lumea vede slujba în direct la OTV, Antene sau Realitatea, ăia de la televiziune ar putea plăti drepturi de exclusivitate popilor sau cimitirului și apoi și-i recuperează din reclame. A dat colțul careva? Pac înmormântarea, pac bani la popă să facă o slujbă frumoasă de să plângă toate babele și apoi reclamă: “Firma Costel și tot neamul lui odihnit sau neodihnit vă oferă servicii funerare complete la cele mai mici prețuri! Sunați acum!”

Cum ar fi să apară acum un savant cu o poză și să spună că a descoperit viață pe altă planetă și că nu există nici o zeitate?
Ar muri sărmanii popi de foame și-i păcat de la Dumnezeu…
(dailycotcodac.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu