căutare personalizată

sâmbătă, 13 martie 2010

Băieţel sau fetiţă. Cum să dresaţi barza ;)

Generaţii de bărbaţi, unii misogini din start, alţii deveniţi misogini pe parcurs (cam după ce barza le-a adus şi a treia oară tot fată), au visat la această mare inginerie: cum să i-o pui nevestei astfel încât plodul rezultat să aibă exact sexul pe care ai tu chef să-l aibă. Probabil că vă gândiţi că aşa ceva e imposibil. Vă înşelaţi! Există o metodă şi nu e foarte complicată.

E deja de notorietate faptul că bebeluşul se formează atunci când spermatozoidul unui domn se întâlneşte cu ovulul unei doamne. Întâlnirea are loc de obicei în trompa doamnei (trompa uterină). Spermatozoizii sunt (ca şi oamenii) de două feluri: unii poartă bagajul genetic al unui viitor băieţel (conţin cromozomul Y), iar ceilalţi bagajul genetic al viitoarei fetiţe (conţin cromozomul X).

Spermatozoizii Y (să le zicem băieţeii) sunt mai uşori şi se mişcă mai repede. La scurt timp după ce domnul ejaculează, spermatozoizii Y se desprind din pluton ca nişte ciclişti în Turul Franţei şi ajung primii în trompa doamnei. Dacă aici dau peste un ovul fecundabil, conducătorul plutonului (la ei competiţia este foarte dură) intră în ovul şi, peste nouă luni, doamna va lansa un băieţel. Dacă în trompă nu există la momentul respectiv nici un ovul disponibil, ”băieţeii” se pun pe aşteptat. Problema este că ei nu pot să aştepte prea mult. Rezervele lor de energie sunt relativ scăzute şi în consecinţă încep încet, încet să moară.

Între timp, ajung în trompă şi spermatozoizii X – fetiţele. Acestea se mişcă mai încet, dar sunt mai rezistente şi mai insistente. Dacă ovulul doamnei catadicseşte să-şi facă apariţia în acest moment în trompă, va fi fecundat de un spermatozoid X şi rezultatul final va fi o fetiţă.

În general, ovulul îşi face apariţia în trompa uterină aproximativ la mijlocul ciclului menstrual. De pildă, dacă doamna are un ciclu de 28 de zile, fenomenul (ovulaţia) are loc în a paişpea zi. Prin urmare, dacă asta este ziua în care i-aţi pus-o fără prezervativ, aveţi şanse serioase să aflaţi mai târziu că aveţi un băieţel. Dacă acţiunea are loc însă mai devreme (în a doişpea zi, de exemplu) veţi fi tată de fată.

Trebuie menţionat şi faptul că ovulul rezistă în trompa uterină cam 72 de ore, timp în care este, la o adică, fecundabil.
În concluzie, dacă partida de amor decisivă are loc fix în ziua ovulaţiei, sau in primele 48-72 de ore după, rezultatul final va fi de sex masculin. Dacă are loc înainte, va trebui să cumpăraţi scutece roz.

P.S. Nu este bătut în cuie că ovulaţia are loc matematic, la mijlocul ciclului menstrual. Dacă vă preocupă foarte tare să aflaţi exact în ce zi se produce, trebuie măsurată zilnic temperatura intra vaginală (cu un termometru introdus în fiecare dimineaţă la locul faptei). În fiecare zi, termometrul va arăta aceeaşi temperatură, cu excepţia zilei Z, când va arăta cu 0,5°C mai mult.
(www.dailycotcodac.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu