căutare personalizată

marți, 11 mai 2010

Flash vasluian

Un grup de cetăţeni din comuna Vinderei a furat luni noapte traversele de lemn de la calea ferată din Halta Docăneasa (localităţile astea din Vaslui parcă au fost botezate de Karl May). Poliţia i-a prins fără probleme: pur şi simplu, erau singurii oameni din sat cu o grămadă de traverse în curte, fiindcă atunci când s-au dus cu ele la fier vechi, omul de acolo s-a luat cu mânile de cap: “Bă cretinilor, v-am zis să luaţi barele de pe lungul şinei, nu alea de pe lat!”.

***
Poliţia rutieră a oprit un tânăr motociclist din Bârlad care circula cu viteza de 223 km/h. Vitezomanul a scăpat însă doar cu un avertisment datorită faptului că i-a distrat pe agenţi cu o glumă bună: le-a spus că se grăbea la serviciu.
***
Un copil de zece luni dintr-un sat vasluian a ajuns la spital cu capul spart de o scândură care s-ar fi desprins din gard. Medicii nu sunt încă siguri că varianta bebeluşului corespunde adevărului şi bănuiesc că la mijloc ar fi fost o altercaţie pe fondul consumului de lăptic.

***
Un tânăr din comuna Lipovăţ care a fost prins săptămâna trecută în timp ce încerca să violeze o vecină de 66 de ani va fi judecat în libertate, poliţiştii considerând că nu reprezintă pericol social (mai degrabă o binecuvântare pentru societate, am putea spune). Dat fiind că vecina nu are decât 66 de ani, nu e sigur dacă tânărul va fi judecat pentru tentativă de viol sau corupere de minore.

***
Oarecum previzibil, municipiul Vaslui va găzdui Campionatul de Lupte Libere – copii. Acum sincer, credeaţi că au atâta antrenament la bătaie pentru că au luat-o de mici cu şahul?
www.dailycotcodac.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu